GÅ DIREKTE TIL:
T-FYS SUNDHED
T-FYS FITNESS
 

T-FYS Fysioterapi

Fysioterapien er åben. Fysioterapeuterne vil derfor på vanlig vis foretage undersøgelser, diagnosticering, sygdomsbehandling, genoptræning samt forebyggelse og sundhedsfremme. Holdtræning er ligeledes aktiv, dog med maks 6-7 patienter på de enkelte hold, så den anbefalede afstand mellem patienter kan opretholdes. 

HYGIEJNE, REGLER OG TILTAG UNDER COVID-19.

Du må IKKE møde op i fysioterapien, hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med nogen som har. Ved ankomst skal du afspritte dine hænder og tage plads i venteværelset. Du skal have mundbind på under dit ophold i fysioterapien. Har du ikke mundbind på ved ankomst, kan du købe mundbind TYPE IIR i receptionen. Er du tilknyttet holdtræning, da skal du beholde dit mundbind på, indtil du er i din tildelte zone i holdsalen. Er du ny patient på hold, da vil din fysioterapeut guide dig. Samtlige behandlere hos T-FYS benytter desuden værnemidler og overholder retningslinjer for hygiejne. Samtlige kontaktflader vil derfor blive afvasket med godkendte desinfektionsmidler efter hver behandling. 

TELEFON- OG VIDEOKONSULTATION

Vi vil fortsat tilbyde telefon- og videokonsulationer og prioritere at gøre dette i det omfang, det er relevant. 

HOLD DIG OPDATERET 

På vores hjemmeside, Facebook og Instagram kan du løbende holde dig orienteret om situationen. På Facebook og vores YouTupe kanal (T-FYS) kan du desuden se træningsvideoer til brug derhjemme. 

KONTAKTINFO: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  59186866 

 

 

 T-FYS SUNDHED

Vores massør, kostvejleder og personlige trænere tilknyttet T-FYS Sundhed er aktive.  Behandlerne har alle fortsat fokus på at minimiere smittespredningen og benytter værnemidler under din behandling. Som klient i T-FYS Sundhed skal du have mundbind på ved ankomst. 

TELEFONISK VISITATION

Du må IKKE møde op i T-FYS, hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med nogen som har.  Ønsker du at booke en tid hos en af husets behandlere, ser vi fortsat gerne, at du kontakter os telefonisk for at booke en tid til behandling og/eller træning. Ved ankomst skal du afspritte dine hænder og tage plads. 

HOLD DIG OPDATERET 

På vores hjemmeside, Facebook og Instagram kan du løbende holde dig orienteret om situationen. På Facebook og vores YouTupe kanal (T-FYS) kan du desuden se træningsvideoer til brug derhjemme. 

KONTAKTINFO: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  59186866 

 

T-FYS FITNESS 

OBS! GRUNDET NYE RESTRIKTIONER ER FITNESS LUKKET FRA KL. 00.00 D. 11 DECEMBER TIL OG MED D. 17 JANUAR 2021. FYSIOTERAPIEN ER FORTSAT ÅBEN. DIT MEDLEMSKAB ER SAT I BERO OG DU BETALER IKKE FOR MEDLEMSKAB I PERIODEN. 

.Læs venligst nedenstående punkter. 

  • Du må IKKE møde op i T-FYS, hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med nogen som har. 
  • MUNDBIND/VISIR:  Du skal have mundbind eller godkendt visir på ved ankomst i T-FYS Fitness. Du må gerne tage mundbind/visir af under træningen, men du skal tage det på igen, når du går rundt i fællesarealerne. Er du tilknyttet holdtræning, da tag først værnemidler af, når du ankommer i din tildelte zone i holdsalen. Er du i risikogruppe og ønsker du at købe mundbind, så har vi indgået en aftale med virksomheden Genopliv, som bl.a. er leverandør af mundbind og visir til kommune og andre sundhedsfaglige organisationer. Mundbindene er type 2R (kirurgiske mundbind) og koster kr. 100,- for en pakke med 50 stk. Kan købes i vores reception. 
  • FITNESS TRÆNENDE: Grundet et skærpet krav til antal trænende pr. m2 gulvareal, har vi lavet en midlertidig begrænsning af kapacitet på vores dørsystem. Begrænsningen er KUN for medlemmer, som ikke er tilknyttet et hold. Begrænsningen lyder på 9 trænede medlemmer i fitnessområdet på samme tid og med en træningstid på 1.15 time. Træningstiden er et estimat, så såfremt der skulle opstå et tidspunkt, hvor 9 medlemmer låser sig ind på nøjagtig samme tid og alle træner mere end 1,15 time, da vil beregningen slå fejl. Vi har dog vurderet, at risikoen for at dette vil ske, er minimal. Benyt derfor ALTID din nøgle, når du møder op hos T-FYS Fitness. OBS! Om formiddagen i hverdage er der en del patienter tilknyttet fysioterapien, som træner i vores maskiner. Vi håber på, at alle tager hensyn og tilretter sig omstændighederne. Skulle uheldet være ude og der er for mange trænende i fitnessområdet, er man velkommen til at tage vægtremedier med ud på parkeringspladsen. Der er ligeledes sat kroge op under husets halvtag til brug af elastikker og vores nye bokse/trappetrin på parkeringspladsen er selvfølgelig tilgængelig for alle vores medlemmer. 
  • HOLDTRÆNING: I kommende tid vil der på vores hold være begrænset deltagerantal. Holdsalen er opdelt i zoner og der vil derfor være plads til 8 medlemmer samt 1 instruktør. På gode sommerdage kan flere af vores puls hold dog foregå udenfor og her vil antallet af tilmeldte blive forøget. Hold derfor øje med din booking app, hvis du ikke har fået plads på dit yndlingshold. Der er desuden sket nogle holdændringer. Hold dig opdateret på din app og på vores hjemmeside www.t-fysfitness.dk
  • MEDBRING EGEN MÅTTE: Alle medlemmer skal selv medbringe eget udstyr, hvis dette skal anvendes til træningen - eks. måtter, puder, tæpper m.m. I det omfang der bruges fælles vægtremedier eller andet udstyr, bør de rengøres undervejs eller efter brug, ligesom alle medlemmer bør have ekstra fokus på håndhygiejnen. 
  • HOLD AFSTAND: Sundhedsstyrelsens anbefalinger er pt., at der holdes mindst 1 m. afstand mellem personer i det offentlige rum. Dog anbefales det at holde mindst 2 m.  afstand ved fysisk aktivitet, fx fysisk anstrengelse (næsetip til næsetip). 
  • SKÆRPEDE HYGIEJNEKRAV: Husk at desinficere redskaber og maskiner (kontaktflader) efter brug.  Husk også at afspritte og/eller vaske dine hænder jævnligt. 

HOLD DIG OPDATERET 

www.t-fysfitness.dk,  Facebook og Instagram kan du løbende holde dig orienteret om situationen. På Facebook og vores YouTupe kanal (T-FYS) kan du desuden se træningsvideoer til brug derhjemme. 

KONTAKTINFO: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  59186866