GÅ DIREKTE TIL:
T-FYS SUNDHED
T-FYS FITNESS
 

T-FYS Fysioterapi

Grundet nye retningsliner fra sundhedsstyrelsen er T-FYS Fysioterapi, T-FYS Fitenss og T-FYS Sundhed nu genåbnet. En forsvarlig genåbning indebærer dog, at alle behandlere, patienter og trænende skal være tålmodige i den kommende tid og tage et fælles ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt

FOR DIG SOM PATIENT I FYSIOTERAPIEN BETYDER DETTE FØLGENDE

Fysioterapeuterne vil på vanlig vis foretage undersøgelser, diagnosticering, sygdomsbehandling, genoptræning samt forebyggelse og sundhedsfremme. Holdtræning er ligeledes opstartet, dog med færre patienter på de enkelte hold, så den anbefalede afstand mellem patienter kan opretholdes. Såfremt vejret tillader det afholdes holdtræning ofte udenfor. Behandling på klinikken er fortsat rettet mod patienter, hvor der er væsentlig påvirkning af bl.a. funktionsevne, livskvalitet og opretholdelse af arbejdsevne. 

PATIENTENS OG FYSIOTERAPEUTENS SIKKERHED ER I FOKUS!

Du må IKKE møde op i fysioterapien, hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med nogen som har. Ved ankomst skal du afspritte dine hænder og tage plads i venteværelset. Ved behov kan fysioterapeuterne bære et mundbind ved behandling og kan desuden benytte sig af handsker, vesir og forklæde, hvis det vurderes, at der er behov for dette under en behandling.  

TELEFON- OG VIDEOKONSULTATION 

Vi vil fortsat tilbyde telefon- og videokonsulationer og prioritere at gøre dette i det omfang, det er relevant. 

HOLD DIG OPDATERET 

På vores hjemmeside, Facebook og Instagram kan du løbende holde dig orienteret om situationen. På Facebook og vores YouTupe kanal (T-FYS) kan du desuden se træningsvideoer til brug derhjemme. 

KONTAKTINFO: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  59186866 

 

 

 T-FYS SUNDHED

Vores massør, kostvejleder og personlige trænere tilknyttet T-FYS Sundhed er tilbage i huset. Behandlerne har alle fortsat fokus på at minimiere smittespredningen og kan benytte mundbind ved behov. 

TELEFONISK VISITATION

Du må IKKE møde op i T-FYS, hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med nogen som har. 

Ønsker du tid hos nogel af husets behandlere ser vi fortsat gerne, at du kontakter os telefonisk for at booke en tid til behandling og/eller træning. Ved ankomst skal du afspritte dine hænder og tage plads. Fysioterapeuterne bærer et nyt mundbind ved hver behandling og kan desuden benytte sig af handsker, vesir og forklæde, hvis det vurderes, at der er behov for dette under en behandling.  For at undgå smittespredning arbejder vi kun få på arbejde på samme tid. Dette har betydning for sekretærtider under COVID-19 og du kan ligeledes  blive tilbudt at komme ind til en anden fysioterapeut, end den du normalt plejer at blive behandlet og/eller trænet af. 

HOLD DIG OPDATERET 

På vores hjemmeside, Facebook og Instagram kan du løbende holde dig orienteret om situationen. På Facebook og vores YouTupe kanal (T-FYS) kan du desuden se træningsvideoer til brug derhjemme. 

KONTAKTINFO: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  59186866 

 

T-FYS FITNESS 

Vi genåbner i T-FYS Fitness onsdag d. 10 juni. 

.Læs venligst nedenstående punkter.

  • Du må IKKE møde op i T-FYS, hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med nogen som har. 
  • FITNESS TRÆNENDE: Grundet et skærpet krav til antal trænende pr. m2 gulvareal, har vi lavet en midlertidig begrænsning af kapacitet på vores dørsystem. Begrænsningen er KUN for medlemmer, som ikke er tilknyttet et hold. Begrænsningen lyder på 9 trænede medlemmer i fitnessområdet på samme tid og med en træningstid på 1.15 time. Træningstiden er et estimat, så såfremt der skulle opstå et tidspunkt, hvor 9 medlemmer låser sig ind på nøjagtig samme tid og alle træner mere end 1,15 time, da vil beregningen slå fejl. Vi har dog vurderet, at risikoen for at dette vil ske, er minimal. Benyt derfor ALTID din nøgle, når du møder op hos T-FYS Fitness. OBS! Om formiddagen i hverdage er der en del patienter tilknyttet fysioterapien, som træner i vores maskiner. Vi håber på, at alle tager hensyn og tilretter sig omstændighederne. Skulle uheldet være ude og der er for mange trænende i fitnessområdet, er man velkommen til at tage vægtremedier med ud på parkeringspladsen. Der er ligeledes sat kroge op under husets halvtag til brug af elastikker og vores nye bokse/trappetrin på parkeringspladsen er selvfølgelig tilgængelig for alle vores medlemmer. 
  • HOLDTRÆNING: I kommende tid vil der på vores hold være begrænset deltagerantal. Holdsalen er opdelt i zoner og der vil derfor være plads til 8 medlemmer samt 1 instruktør. På gode sommerdage kan flere af vores puls hold dog foregå udenfor og her vil antallet af tilmeldte blive forøget. Hold derfor øje med din booking app, hvis du ikke har fået plads på dit yndlingshold. Der er desuden sket nogle holdændringer. Hold dig opdateret på din app og på vores hjemmeside www.t-fysfitness.dk
  • MEDBRING EGEN MÅTTE: Alle medlemmer skal selv medbringe eget udstyr, hvis dette skal anvendes til træningen - eks. måtter, puder, tæpper m.m. I det omfang der bruges fælles vægtremedier eller andet udstyr, bør de rengøres undervejs eller efter brug, ligesom alle medlemmer bør have ekstra fokus på håndhygiejnen. 
  • HOLD AFSTAND: Sundhedsstyrelsens anbefalinger er pt., at der holdes mindst 1 m. afstand mellem personer i det offentlige rum. Dog anbefales det at holde mindst 2 m.  afstand ved fysisk aktivitet, fx fysisk anstrengelse (næsetip til næsetip). 
  • SKÆRPEDE HYGIEJNEKRAV: Husk at desinficere redskaber og maskiner (kontaktflader) efter brug.  Husk også at afspritte og/eller vaske dine hænder jævnligt. 
  • MUNDBIND: Er du i risikogruppe og ønsker du at købe mundbind, så har vi indgået en aftale med virksomheden Genopliv, som bl.a. er leverandør af mundbind til Regionen og andre sundhedsfaglige organisationer. Mundbindene er type 2R (kirurgiske mundbind). Som medlem hos T-FYS får du 15% på køb af pakker med mundbind (50 stk.) indtil d. 15. juni 2020. Normalpris: 375,- ex. Moms. Tilbudspris: 318,75,- ex. Moms. Anvend følgende rabatkode: T-fys

HOLD DIG OPDATERET 

www.t-fysfitness.dk,  Facebook og Instagram kan du løbende holde dig orienteret om situationen. På Facebook og vores YouTupe kanal (T-FYS) kan du desuden se træningsvideoer til brug derhjemme. 

KONTAKTINFO: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  59186866